2015.05.14. 21:50 kiraly96

Ahogy azt az ide látogatók gondolom már észre vették történt egy kihagyás ismét a blog életében, ez miatt nem akarok magyarázkodni szóval beszéljünk arról, hogy mi van most. 

Mint azt látjátok 34 asztal érkezett a közel két év során. Ez vajmi kevés főleg ha valaki látja is hogy milyen képeke ezek. Van köztük egy pár duplán elküldve, érkezett google chrome logo, kaptunk családi fotót de még házi állatról is jött kép, de még sorolhatnám a puzzle-től az eiffel toronyig.

De lássuk az asztalt.. Szerintem nem tévedek ha azt mondom, hogy a készítő desktopját láthattuk az előző bejegyzésben is. Ismét a már korábban látott linux KDE asztali környezettel. Mondhatjuk hogy kiforrotta magát, jóval egységesebb lett az egész.

Íme egy újabb PCLinuxOS modifikáció, mely a minimalizmus jegyében született. A rendszermonitor egy Superkaramba téma, a jobb oldali dokk wbar, a KDE start menüt a panellel együtt száműztem és a Wbar-ba integráltam mint az látszik is(legfelső ikon), így a rendszer minden alkalmazása dokkból érhető el. :)

13661941825039a57b2afcc4968cc9f39523625980_k.jpg

 

+ Tipp (kárpótlásképpen)

A Google tartalmaz egy olyan funkciót, melynek segítségével kép alapján tudunk keresni. Hasznos lehet ha valaki az adott asztal hátterét keresi. Nem válik be mindig de gyakran segít.

szerintünk: (4,5/5)
szerintetek: (4/5)

2 komment

Címkék: linux tipp KDE

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr357460126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porfogo 2015.05.26. 21:11:29

Kiraly96 : Örülök a visszatérésnek :D Régebben ( nagyon régen , na jó nem is annyira , de gyorsan megy az idő ...) szval sok szép munkát láthattunk itt. Már az 1.0 óta olvasom a blogot , és beküldtem nem egy asztalt. Jó lenne ha megint felvirágzana a dolog , úgyhogy ha gondolod ahhogy időm engedi ( 1 héten minimum 3x szor ) szívesen besegítek ha gondolod . :)

 
 
süti beállítások módosítása