2012.07.10. 00:20 kiraly96

Örömmel jelentem be, hogy a tegnapi nap folyamán 3 kép is landolt a postaládánkba, úgyhogy most pár napig nem kell aggódnunk a képhiány miatt :) .

Nos azt kell hogy mondjam, hogy nem ismerem se a könyvet se a filmet, így nem tudom megmondani, hogy mennyire is passzol hozzájuk az asztalod. Összességében jó az alkotásod, bár a leveledet olvasva kicsit furcsálltam, hogy a felíratok nem rainmeter által vannak kiírva. A háttérhez pedig külön gratulálok. Nem sokan használnak egyedi, saját kezűleg gyártott képet háttérként.

Üdv, itt az új asztalom (korábbiak: http://asztal.blog.hu/2011/03/07/fekete_narancs ; http://asztal.blog.hu/2011/06/21/school_days_2) végre saját készítésű háttérrel.

A bizonyára sokak által ismert könyv/film adta az inspirációt az új deskhez. A programok és mappák feliratai ezúttal közvetlenül a háttérre kerültek fel, így kényelmesebb volt. A hozzájuk kapcsolódó pacákra kerültek átlászó ikonok Rainmeterrel. Ezen kívül más szerepe nem volt, a zene információit és kezelését már a CD Art Display szolgáltatja. Az msn kliens pedig végleg le lett cserélve a Miranda IM-re.

fearloathingdesk17_460.jpg

szerintünk: (3/5)
szerintetek: (2,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: country bat Miranda

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr204638984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása