2009.01.20. 12:32 sikitomi

Attractor-os háttérképpel küldte elöszőr be háttérét kedves olvasónk, de mostanra teljesen más lett belőle! Lehet hogy Pagan telibe találta anno, hogy ideiglenesnek néz ki az asztal?

Fúúú... van itt minden: Ati drájver, Free download manager, Spybot, Photoshop, Néró, Klón CD(?), Winamp, Reason - hopsz itt pauza! 3-as? 2.5-ös? Anno én is azzal zenéltem, de mára már az Ableton maradt... -, Virtual dj, őőő izé... mi is ennek a kéznek a neve? Totál elfelejtettem már, pedig régen én is használtam... Team speak, Hamachi, UT, Re-volt?, Diablo 2 LOD. De fenn a tálcán is vannak érdekességek: Vuze, DC. Melyik tűzfalat használod? Azt sem láttam már egy ideje, de asszem a support már megszűnt hozzá nem?

4 komment

Címkék: ati diablo winamp nero reason ut virtualdj

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr96887432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GDP 2009.01.20. 15:12:24

Régebben küldtem már ezt a shotot, azóta történt egy s más változás, pl. váltottam objectdockra, meg bedobtam pár rainys cuccot is az asztalra. De jó fiú voltam még akkor, nem kapott el a modifikációs láz... de hát unalmas ez a vizsgaidőszak (hopp, most elszóltam magam :))
Mnmlst kommentjéhez annyit fűznék, hogy cloneDVD és bővítgetem a gyűjteményt, mikor van rá időm, :] a reason meg 4-es most, de ha jó az ableton, akkor lehet váltok majd. Mnmlst komolyan zenélgetsz vagy csak hobbiból? Milyen stílusban? A kéz audiograbber, de sajnos ritkán találkozom életképes releaseekkel jó minőségű audioban.
A tűzfal sygate és valóban rég nem volt már frissítve, de egyelőre megvéd a kártékony dolgoktól. :)

sikitomi 2009.01.20. 16:51:36

@KEEW: Sajna nem olyan komolyan zenelek mint szeretnek. Egyreszt ihlet hianyom van egy jo ideje, masreszt sajna jobban a hatterbe szorult a zeneles mint szerettem volna...

Akartam is irni egyebkent a Sygate szot, ah de mondom, tuti nem az es inkabb nem egetem le magamat, erre tessek, csak jol emlekeztem :))

Sok sikert a vizsgaidhoz, ha van friss shotod szivesen vesszuk! ;)

GDP 2009.01.20. 22:44:39

@mnmlst: Ha lesz időd és még a múzsád is homlokon csókol, akkor szólj. ;) | Bizony, sygate. :] A friss shotot elküldtem Pagan címére. Mellékeltem részletes leírást is. Azóta csak hátteret cseréltem, meg pár apróságot.

@Bachterman: Sajnos csak riszpektből - nincs sok időm gémelni... lehet kinőttem már. Legutoljára is csak a Republic Commandot toltam végig, mert SW rpg-zek.

 
 
süti beállítások módosítása