2009.09.25. 15:09 Vicktor

Mondjuk igazából azt hogy netbook, csak tippelem, de a felbontás erre enged következtetni. (Amúgy ne érezzétek magatokat diszkriminálva, mert valakinek megjelenik a neve a poszt címében, valakinek nem. A fenti címadás tipikusan az ötlettelenség jele.)

Szóval megint egy olyan poszt amikor a beküldő megcsinált egy asztalt elküldte nekünk de mire kikerült volna már készen volt az újabbal és írt nekünk hogy ugyan ne rakjuk ki a régit, én meg persze azért is kirakom.

Szóval első levél és kép:

Szia,

újabb próbálkozás a sötét minimalizmus felé vezető úton. Részletek itt: http://ethsza.deviantart.com/art/Screencap-2009-September-136085583.

üdv
szekelya

Második levél és kép:

Az utolsó, amit elküldtem még  nem jelent meg a blogon, de azóta itt egy újabb, inkább ezt, ha kérhetném. :)
Arcpirító önreklám on
Az unatkozó olvasók jöhetnének játszani a http://tagcloud.blog.hu -ra.
önreklám off

üdv
szekelya

 

 

 

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (4/5)

3 komment

Címkék: 3.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr851406591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.09.25. 15:52:04

A második tényleg jobb, nem az a "ezmegmilyenszín" érzés, plusz a zenekiíró is jobb így áttetszőben ezen a hátteren.

u.i.: én is csináltam olyat, hogy azért is kiraktam duplaképpel, de most legutóbb úgy "felhúzott", hogy a gagyi posztszövegemnek is betett a képcsere, hogy így kaptátok :D

Kicsit Bob · http://anyamnak.blog.hu/ 2009.09.25. 21:24:35

Tényleg netbook, msi wind, imádom. Kis esti netezgetésre eszembe se jutna elővenni a háromszor ilyen nehéz 1680x1050-es munkahelyi HP notebookot. Mindenkit csak rá tudok beszélni, ha van otthon wifi, egy ilyen kis gépet úgy használ az ember, mint egy újságot.

A "zenekiíró" az winamp, play nevű skinnel.

 
 
süti beállítások módosítása