2012.05.30. 18:16 buffybot

Következő beküldőnk elmondása szerint nem más mint a rainmeter blog szerkesztője. Levele már nem teljesen aktuális de azért lássuk mit fűzött az asztalához:

Üdv!


Szeretném immáron harmadik alkalommal beküldeni az asztalomat, mivel kötelességemnek érzem megosztani az updateom. Láttam teis  Omnimo packot használsz, amit már régebben felfedeztem. A közeljövőben majd írok is róla egy cikket a blogomra ugyanis, én vezetem a rainmeter.blog.hu-t :)


Örömömre szolgálna ha megosztanád a blogon a screenjeim. 
 
 
Az omnimo mostanában nagyon divatos, talán a Windows 8 miatt talán praktikus és szép megjelenése miatt.
Az összkép szép, a háttér illik a skinhez mondhatjuk, hogy ez egy letisztult ízléses destkop.
 
Az omnimo ikonok alapján bárki lehetne emberünk azonban az alsó sorban láthatunk pár árulkodó szimbólumot, ott van például a Gimp. A többi "rejtélyes" ikont várjuk a kommentekbe, no meg, hogy milyen is lehet beküldőnk T-Bag.
 
 
1_13.png
 
 
szerintünk: (4/5)
szerintetek: (4/5)

3 komment

Címkék: rainmeter omnimo

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr854552687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2012.06.04. 14:56:10

live messenger, µtorrent, total commander, crap cleaner, temviewer, gimp. portal 1-2, team fortress 2, az utolsót meg passzolom.

buffybot 2012.06.04. 21:09:55

A ccleaner utánit nem tudtam :)

 
 
süti beállítások módosítása