2012.12.30. 03:27 buffybot

Mai asztalunkat Morcimarci küldte. Tetszik ez a színátmenet, szerintem jó hangulata van az asztalnak. Az összhatás szép, az ikonsor is jól néz ki. A start gomb is ötletes, és külön öröm, hogy eltüntetted az órát.

Nálam ez már elég nívós minimal gyártmánynak számít, talán egy dolgot leszámítva: bár tudom, hogy a rendszerfigyelő alkalmazások skinjét nagyon szereted, de ide sem illik. Sem az ikonokhoz sem a hangulathoz. Hirtelen az jutott eszembe milyen jól nézne ki, ha azok eltűnnének az ikonok pedig a bal felső sarokhoz közel egy negyed körívben helyezkednének el. Persze ez csak egy egyéni elképzelés. :) Így is megkapja a négyest tőlem.

morcik.jpg

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (2/5)

2 komment

Címkék: december minimal morcimarci

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr934987300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

botond89 2012.12.30. 10:13:25

Igen!szeretem latni mi h mukodik!de az sem rossz amit irtal!ESZBEN TARTOM!BOLDOG UJ EVET KIVANOK!

buffybot 2012.12.30. 19:09:38

@botond89: Persze nem azt mondom, hogy ne legyen semmi! :P Köszi szépen neked is Boldog Új Évet Kívánunk és jövőre is várjuk az asztalaidat! :)

 
 
süti beállítások módosítása