2008.10.03. 13:55 PaganMaga

Nem tudom, ki, hogy van vele nekem szokásom, hogy ha valakihez látogatóba megyek a lakás első benyomásain túl meglesem a könyvespolcot is. Van e közös érdeklődésünk e téren, miket olvas az illető, ilyesmi. Mit mond el az emberről a könyvespolca.

Mivel a barátaim közt a stabil felhasználói számítógép ismeret, amivel rendelkezem a "szaki" posztra emelt (megkaptam a vinyójani nevet is...) ezért ha lassú a windows vagy meghalt a gép hozzám hozzák, hogy tegyek valamit. Ilyenkor a kedves user asztalát pillantom meg elsőként. Vicces dolgokra lehet akadni...

Szóval a lényege a blognak, hogy csinálj egy shotot (képernyőmentés, print screen..), küld el vagy töltsd fel valahova, és én kiteszem ide. Némi közösségépítő jellege is lehet a dolognak, ha olyan ikonra bukkansz ami a te asztalodon is ott van. Küldjétek a linket/képet a paganmaga#gmail#com címre és vágjunk bele!

3 komment

Címkék: desktop asztal első!

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr14694216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Codex 2008.10.31. 20:39:23

Üdv!

jo a háttér. egy nagy kérdés talán lámán hangzik lehet nem is kicsit, hogy töltöm fel a képet ide?

PaganMaga · http://paganmaga.tumblr.com/ 2008.10.31. 20:43:08

Mármint a screenshotodat? Azt küld nekem emilben: paganmaga@gmail.com

Codex 2008.10.31. 21:33:24

ok, köszi az infot.

 
 
süti beállítások módosítása