2008.10.13. 12:05 PaganMaga

Egyre több ikontalan képet kapok, úgytünik ez sokaknak bejön. Persze azért valahonnan indítani kell a sokat használt alkalmazásokat, erre a tálcára rakott vagy itt ott lebegő eszköztárak a megoldás. Én asztalnak használom az asztalomat, azaz a futó munkáim, letöltéseim ott vannak szétpakolva amíg nem végzek velük aztán kerülnek a fiókba. Ideiglenesen sincsenek az asztalon fájlok? És ki ez a csaj?

 

3 komment

Címkék: windows stylemod

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr82711292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szutyok 2008.10.13. 13:27:42

Szerintem az ikontalan desktop is egy kicsit olyan jönnekhozzámvendégségberendetrakok feeling. Nem hagyja kint a loszar.jpg-t meg a hulyesegek.url-t. Én is besöpörném a mydocs-ba a családi képeket meg a 23 másik baromságot, ami csak lustaságból nem a kukában landol. Ha meg valaki úgy él, hogy üres a desktopja, az keressen fel egy orvost.

gábor 2008.10.13. 14:19:20

ehh bocsi de nekem pl alapból le van tiltva az asztal, semmit se lehet rá pakolni. nem gondolom h ezzel bármi probléma lenne, egyszerűen nincs szükségem rá.

m0s 2008.10.13. 16:25:30

Mivel az én desktopomról van szó, jöjjön egy kis magyarázat a miértre ;)
Először csak a gyorsindítás volt, aztán ahogy bejött a nagyobb monitor (és vele együtt a szép nagy háttérképek), elkezdett zavarni hogy mondjuk egy jó csajt kitakarnak az ikonok...a felbontás miatt (1680x1050) simán elfér ennyi ikon a tálcán, én meg látom a csaj minden porcikáját :)
Aki a képen van, őt egy Errotica-Archives.com imageset-ből szedtem :)

 
 
süti beállítások módosítása