2008.10.15. 21:00 PaganMaga

A megjelent képeket ezentúl kényelmesen át tudjátok böngészni a nickemmel fémjelzett indafotó galériában is. A képek alatt ott van az eredeti poszt címe valamint a megjelenés időpontja is, ha esetleg itt a blogon szeretnétek megtalálni. A jobboldali kacatok közé is betettem, hogy könnyen elérhető legyen.

 

 

Más. Egy kedves cimborám meggy! alias CSorBA, kinek asztala is szerepelt itt, még tavasszal írt egy cikket a webre szánt screenshotok tömörítéséről. Elég alapos, érdemes átolvasni. Csendben jelzem, nem azért linkeltem mert gondom van az általatok küldött képekkel, egyszerűen csak hasznosnak vélem ;)

Már említettem, jöhetnek ötletek, kinek az asztalára lennétek kiváncsiak. Kiszel Tündének irtam, de nem méltatott válaszra, hüpp :'(

Szólj hozzá!

Címkék: off

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr5715342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása