2008.10.16. 07:31 PaganMaga

Azt hiszem, eljött az idő, hogy pöppet kitérjek a posztok címére. Egészen egyszerű a dolog, meglátok egy desktopot és amolyan szabad asszociációs módon, az első ami eszembe jut lesz a poszt címe. Ennek eredményeként nem mindig világos az összefüggés a cím és a tartalom között, de higyjétek el, ha áttételesen és csak az én fejemben is, de van.

Van az amikor elég egyértelműen el lehet dönteni, hogy egy asztal egy hölgyé avagy egy férfié e. Szerintem ilyen háttere csak nőnek van, persze nekem sokszor könnyű a dolgom, hisz látom a levél feladóját :) No, de próbálkozzunk meg kedves hölgylátogatónk beküldött asztalának vizsgálatával. A háttér is kreativitásra vall, erre ráerősítenek az Adobe cuccok is ott alul. Grafikus, designer.. ilyesmi.

1 komment

Címkék: firefox quicktime dock pscs3

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr82715671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nice0051 2008.10.16. 10:42:14

Kicsit olyan, mint valami Gustav Klimt festmény, nem?

 
 
süti beállítások módosítása