2008.10.17. 21:00 PaganMaga

Kommentekből kihalászott linkek kellemes hátterekhez, itt meg itt és itt, köszönet Magabonak és gothmognak. Nyilván millió más helyen is vannak még, de ezek igazán jók, ha valaki tud még az írjon.
Többen érdeklődtek a dockok felől, ajánlom a RocketDock használatát, én csak ezt ismerem, de jöhetnek a tippek. Hozzávaló ikonokat a saját oldalán is találtok, de az tele van szeméttel, viszont a deviantarton többnyire igényes munkák vannak.

Hirtelenjött ötlettől vezérelve, átböngésztem az eddig beküldött desktopokat, és ahol futó winampot vagy egyéb lejátszót láttam megpróbáltam azonosítani az éppen játszott számot. Ezekután kerestem valami megoldást, hogy ezt megoszthassam itt valami playlist formájában. Korántsem lett olyan precíz mint szerettem volna, na meg csaltam is (úgy se jöttök rá hol), de jobbat nem találtam. Jómagam a keresgélés közben két olyan zenét is felfedeztem amit nem ismertem, megtetszett és ennek hatására letöltöttem vásároltam tőlük egy-egy albumot. Maga a player nagy és randa, de szól :) 



1 komment

Címkék: off

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr27718935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szutyok 2008.10.18. 09:48:04

Új Hed planet earth album! Ojjé

 
 
süti beállítások módosítása