2008.11.05. 15:50 PaganMaga

Lehet valakinek fontos, hogy a kis nyilacska mint piktogram melett szövegesen is felhívják a figyelmet a kis objektum parancsikon mivoltára. Ha mégsem akkor gothmogot, házi megoldóemberünket idézve: ""Parancsikon -" elnevezés. Nem lehet ezt kikapcsolni amúgy?" - de kilehet, a már többször megénekelt tweakui-ban például. (XP-ről beszélünk természetesen.) Explorer menüre kattint -nem lenyit, csak rá, és jobboldalt a listában kiszedni a pipát a "Prefix "Shortcut to" on new shortcuts " elől és tádáám."

Háttérben a Blackbird, ami egy stratégiai felderítő avagy kém repülőgép. Elképesztő járgány, valamikor a 60-as években lett hadrendbe állítva és 3 mach-al húzta a csíkot. Az háromezerhatszázkilométerperóra bazze!
No, de hogy az asztalról is szóljak, meglepően sok kártyajátékot látok, gondolom ez hobbi lehet vagy csak nagyon unalmas a munkája az illetőnek.  Ajánlom inkább a kvintek zúgatását a Guitar Tunerhez járó gityón!

1 komment

Címkék: firefox ie kmplayer

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr15750414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


 
 
süti beállítások módosítása