2008.12.02. 08:04 PaganMaga

Ma tévés sorozat témájú asztalokat rakok ki, ha már összejött egy napnyi adag. Kezdjük is Steve-O-val, aki a haverjaival együtt a mérhetetlen idiótasággal nyilvánultak meg a rájuk szabott 15 percben.

A játékok mellett nem sok említésre méltó található az asztalon, talán a paint shop pro, amit nem is értem miért eröltet a corel.

2 komment

Címkék: firefox ie spore

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr38798527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.12.02. 12:44:28

mert elbaszta. amíg a jasc-é volt, semmi baj nem volt vele. amióta korel, azóta kurvult el. ofkorsz a saját cégén belül nem csinál konkurenciát magának, így most hogy felvásárolta a saját konkurensét (jasc), sikeresen elnyomhatja azt a saját képszerkesztő programja javára.

Vicktor · http://vicktorsmith.blog.hu 2008.12.02. 20:25:17

Jackassért/Steve-o-ért nem rajongok, de a háttér jól meg van csinálva. Amúgy igazából semmi extra. De a THPS-ért én is rajongok :)

 
 
süti beállítások módosítása