2008.12.05. 12:05 PaganMaga

Kicsit hanyag voltam, nem szántam elég időt a blogra. Napok óta foglalkoztat valami, egy állásinterjúra küldött pályázatomra egy kitöltésre váró kérdőívet kaptam olyan kérdésekkel, mint "Mi a véleménye olyan emberről aki belerúg egy kutyába?", "Milyen találó indián nevet választatna magának?", "Ön hisz abban hogy a gondolatokkal vonzzuk be életünk eseményeit?", "Ki a kedvenc művésze?", "Milyen gyógymódokban hisz?", "Ön szerint ,hogyan kell spórolni?", "Ha művészettel foglalkozna mi lenne az?", "Milyen a kézírása?". A gond nem is a válaszokkal volt hanem, hogy eldöntsem mennyire vegyem ezt komolyan, de miután a megfelelő rublikában a nagyfaszt választottam indián névnek már gördülékenyen mentek a frappánsabbnál frappánsabb válaszok, így most tudok egy jót posztolni.

Tán emlékeztek még a blogger napokra, azon belül is a BKV figyelő blog szerzőjének beküldött desktopjára is. A minap ismét koppant egy levél a postaládámban tőle, küldött új shotot a jelenlegi helyzetről. Változott a háttér, brandnyú windows (?), de hála égnek a gigantikus ikonok megmaradtak. Hát lássátok feleim szümtükkel...

5 komment

Címkék: firefox blogger napok

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr50805702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.12.05. 16:38:14

valami szcientológus állást pályáztál meg? :shock:

rote 2008.12.05. 18:19:17

csaknem:)
mondjuk azért akármilyen állás is ez,az indián név magadnak,az sok...bár..lehet csak kell keresni neten egy ilyen generátort,oszt jóvan:D

b4ndee 2008.12.05. 20:14:05

létezik annyira hülye ember aki ha be akar valahova kerülni az ilyen kérdésekre az igazat írja, és nem azt amit hallani akarnak?

w7 meg zsírság lesz, legalábbis eddig nagyon az.
ha egyszer kész is lesz békénhagyom az ubuntut

sikitomi 2008.12.06. 12:01:49

@b4ndee:

A w7 nem mas mint egy atalakitott vista. Egy baratom mondta tegnap este pont, hogy velemenye szerint, amikor kijon a vista sp2, akkor a ketto 1 es ugyan az lesz kernelileg. Az hogy taskbar marad, az le sincs tojva :)

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.12.06. 18:48:29

Pedig ha a superbar egyszer a kezetekbe kerül, nem fogtok leszállni róla :) Nekem tetszik, hogy rendezhető, személyre szabható meg minden.

A béta előtti változat még félig Vita, de lesz ez még jobb is :)

 
 
süti beállítások módosítása