2008.12.21. 13:58 PaganMaga

...épp tegnap "panaszkodtam", hogy nem küldtetek karácsonyi desktopot, erre ez koppant a postaládámban. Persze nem igazán karácsonyi, mint inkább téli, de ez valahogy mindig összamosódik.

No, de lássuk a desktopot. Hp cuccok, amikkel nekem csak rossz tapasztalataim vannak, nagyok, nehézkesek és sosem azt csinálják amit akarok, egyszóval nem épp felhasználóbarát. Persze a jóértelemben vett amatőröknek tökéletes :) Kicsit negatív leszek, a hp mellett a windózmédiapléjer sem a szivem csücske, számtalan jobb van. Na és persze a nyelvi eszköztár...

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Juteszembe, ő már szerepelt itt a blogon, de most lusta vagyok megkeresni mikorhol :)

2 komment

Címkék: hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr49833501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2008.12.21. 16:07:22

hp laptophoz hp cuccok dukálnak. a márkahűség az egyszerű emberek ópiátja.

szekelya 2008.12.21. 19:38:32

Mióta lett ez ilyen fikablog? Pedig én is terveztem másodszor is screenshot-ot küldeni.
A nyelvi eszköztár, már ha arra a félig eltűnő HU feliratra gondolsz, amit az MS win95-vistáig képtelen volt rendesen megoldani, a tipikusan szarul rendelt céges laptopok elkerülhetetlen velejárója, nálam is ez van, amikor a laptop billentyűzete angol, a docking station-be viszont magyar van dugva, ezek bármelyikét is preferálja a felhasználó.

 
 
süti beállítások módosítása