2009.01.24. 11:03 sikitomi

Egy nagyon szép asztalkép párost mutatok most nektek. Igazából azért dugdostam eddig, mert egyszerűen szépek. Legfőképp a második. Ahogy egyszer már írtam, hogy a mac os kinézetét szerintem semmivel nem lehet elrontani (aki tud cáfoljon meg nyugodtan, simán jöhetnek az elrontós shotok! ;)). Sajnos sok proggot nem ismerek a mac-ről, viszont ami tuti, hogy szereti Nínó Karotta munkásságát (akkor valószínüleg a Totalcar-t is), szeret fényképezni, plusz fotóboltolni is :)

Kérnék akkor egy kis segítséget, hogy biza mik is ezek a programok, szeretnék tanulni! :)

2 komment

Címkék: mac firefox safari photoshop flickr picasa os

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr52899134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mpeterke 2009.01.24. 18:20:19

Köszönöm a szép szavakat, az alkalmazások a Dock-on balról jobbra:
Finder, muCommander, Mail, Safari, Firefox, AdressBook, iCal, Disco, Toast 9, iTunes, iPhoto, Aperture, DigitalPhotoProfessional, Photoshop CS3 Extended, Photoshop LightRoom, Flickr Uploader, Picasaweb Uploader, System Preferences, iMovie, GarageBand, Pages 08, Numbers 08, Keynote 08, Word, Excel, iChat, Evernote, Transmission, majd pedig Applications és Downloads stack, ledobott Firefox ablak és a Trash.

A felsorolás a második shot alapján értendő.

Mégegyszer kösz, hogy post-oltad!

sikitomi 2009.01.24. 18:27:28

@mpeterke: koszonom a programok listajat, alkalomadtan a teljesen ismeretlenek utan fogok olvasni a neten :)

nagyon szivesen a kikerulest, termeszetesen amint van valami valtozas az asztalodon szivesen veszunk egy uj kepet! ;)

 
 
süti beállítások módosítása