2009.02.01. 10:49 sikitomi

Annyira letaglózott már első pillantáskor ez az asztalka, hogy igazából nagyon sok mindent nem lehet mondani, beszéljen helyettem a készítő:

ma bongeszes kozben talaltam meg a blogod, es igy elso latasra nagyon megtetszett :D
gondoltam en is beszalok a "buliba", itt az aktualis desktopom.

annyit arulnek el rola,hogy nagyreszt minden egyedi (az elemek 3/4 -ede sajat keszitesu)

remelem tetszik. sok siekert a blog szerekeszteseben :D
 

Köszönjük a jó kívánságot, ez bizony egy mestermunka!

12 komment

Címkék: windows mod cimkétsetudokadnineki

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr8915459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ViKo · http://fair.blog.hu 2009.02.01. 12:02:46

ááá ez hatalmas! grat hozzá (irigykedős smile ;))

esfrost 2009.02.01. 13:06:42

Tudni szeretném pontról pontra, hogy mi a módja, hogy az ember elkészítsen egy ilyen desktopot.

maniac90 2009.02.01. 13:23:20

@esfrost: legfontosabb a turelem :P az jo sok kell...nekem ket napba telt amig nagyjabol elkeszitettem amit itt latsz.
Ha ien desktopot szeretnel meg kell tanulnod valameyik kepszerekeszto progi alapszintu hasznalatat (en paint.net -et hasznatam) kell tudnod hogy hogyan kell visual stylet modositanod, es nem art ha tudod kezelni a samurize nevu progit

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.02.01. 15:21:23

sepsiszentgyörgy? majdnem földim! :)

esfrost 2009.02.01. 17:28:22

Ez nagyon súlyos lett ez a desktop. Nagyon szépen le van tisztulva, nagyon okosak az ikonok. Semmi sallang. Az utóbbi időben én is nagyon sokat foglalkoztam a desktop customizing-el, de sajnos nem ennyire komoly szinten. Nagyon szívesen elkezdeném tanulmányozni ezeket a programokat, de nemtudom hol kezdjem. Valami ötlet?

maniac90 2009.02.01. 18:13:06

@ViKo:, @esfrost:
Elore szollok ez egy kicsit hosszu lesz :P
Ha tenyleg magas szinten akarod csinalni a deskmoddingot, akkor sajat magadot kell kepezned. Eloszor is ajanlom, hogy szerezz be egy konnnyen kezelheto kepszerkeszto prgoit, szerintem kezdonek a paint.net program tokeletesen megfelel ( www.getpaint.net/download.html ).

A kovetkezo lepesben tanuld meg hasznalni a progit ( nem kell profi szinten ertened, eleg hogy az alapokat tudod, mert azokat konnyeden fel tudod hasznalni a deskmoddingba)

Ha mar nagyjabol tudod a paint.net alapjait, akkor mar neki is alhatsz valamivel nehezebb dolognak, ilyen pl a visual style keszites, ami alapjaban nem is nehez, csak idoigenyes. A visual stylok kesszitesenel nincs nagy valasztek, csak egy progit hasznalhatsz: a stylebuildert ( www.tgtsoft.com/prod_sb.php ) - a progi 30 napos probaverzioval toltheted le. ez boven eleg egy sajat visual style elekeszitesehez.

Ha mar erted a VS kesziteset akkor van meg par progi aminek nem art ha tudod a hasznalatat: -samurize - ezt a progit en is hasznaltam, talan ez az egyik leg skoldalubb a deskmodding tekinteteben (ikonokat hozhatsz letre, idojaras widgetseket, TV programokat jelenithets meg a desktopon, merevlemezek, cpu terheltseget figyelheted - egyszolval szinte mindent megjelenithetsz ezzel a progival a desktopon)
-styler toolbar
-findexer

Es meg egy fontos dolog amit kikifelejtettem, nagyon sok idot kell toltened desktopscreenek nezegetesevel, mert egy ido utan tudnod kell hogy meik stilus all kozelebb hozzad (minimalist, stb)

Meg csak annyit, hogy az elejen a egjobb hogyha meglevo skineket modositasz, alakitgatsz izlesed szerint, mert az sokkal konyebb mint valamit lerehozz a nullabol.
Most mondhatnatok ,hogy miert kell a kineket te csinald, hogyha azokat le is toltheted, de szerintem az az egyedi ami a te izlesedet szemelyisegedet fejezi ki, nem az alelyiket te vlaahonan letotesz.
Bocsi hogy ien hosszu olvasmanyt irtam, de errol heteket lehetne irni
ha kerdesed van itt megtalasz:
slym16@citromail.hu

esfrost 2009.02.01. 19:34:08

Szia,

köszönöm a kielégítő választ, a programokat le fogom szedni és szép lassan megpróbálom őket megismerni. Lehet, hogy majd zargatlak kérdésekkel, előre is elnézést és persze, előre is köszönök mindent!

maniac90 2009.02.01. 19:48:07

@esfrost: nincs mit, es nyugodtan irj, ha tudok segitek. ne feledd a turelem a legfontosabb, elore szolok, hogy sokat fogsz mergelodni, de hidd el megeri :P

ViKo · http://fair.blog.hu 2009.02.01. 20:40:35

@maniac90: Én is köszönöm asszem a képszerkesztővel nem lesz gond majd ezt a vs-t tanulgatom.

GDP 2009.02.02. 01:29:54

@maniac90: Gratulálok, szép munka! Letisztult, beszédes megjelenés - tetszik.
Akinek fontos az igényes háttérkép, látogasson el ide:
www.zixpk.com/2008/04/picture-of-meaning.html
Kellemes válogatást! ;)

GDP 2009.02.05. 23:14:35

Mindig is vágytam egy ilyenre egy üvegben - már összerakottan persze. :)

 
 
süti beállítások módosítása