2009.02.03. 08:15 Sunsetjoy

Egy pár napja nem posztoltam, gyorsan behozom a lemaradásom:) Egy idén küldött képet osztok meg veletek. Valahogy megfogtak a képet körülölelő ikonsorok, amelyek a rendszerezettséget sugallják. Bár a jobb oszlopon kívül nem látok egyértelmű rendszerezést, gondolom használati sorrend:) A háttérkép is jó, bár magam mást választottam volna a Mirror's edge játék háttérképek közül. Érdekes, hogy bizonyos feladatokra nem az sokak által ismertebb szoftvermegoldást alkalmazza (pl. GIMP, Ashampoo burning, stb.), hanem a kevésbé ismertebb, hasonlóan jó programokat.

2 komment

Címkék: google firefox cs utorrent infranview

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr31919155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.02.03. 08:46:26

csak azt a rohadt live messengert felejtenék már el az emberek...

Sunabouzu 2009.02.09. 18:39:50

@Bachterman: Egyelőre nélkülözhetetlen a live messsnger. Az alternatívák kicsit gányul néznek ki, és azért az nem utolsó szempont.

 
 
süti beállítások módosítása