2009.02.08. 11:32 sikitomi

Nézegettem az újonnan érkezett asztalokat és eleinte nem is, de később feltűnt, hogy 2 külön név alatt bizony 1 azon gépről készített shot van (valószínüleg különböző e-mail címekről küldte a tulajdonosuk). Az 1. már nagyon rég szerettem volna megosztani veletek, csak egyszerűen szanaszét dilemmáztam magamat az msn ablakon, de mint látjátok végre megoldottam a gondot, így tuti semmilyen privát adat nem sérül!

A tulajról annyit, hogy a szép tájákat és a szép lányokat nem veti meg (na még ha ezt a 2 dolgot kombináljuk mi sül ki belőle! :D), viszont szereti a jól bevált dolgokat. Értsd: Photoshop 5 v. 6, Nero burining rom-ot használ. Látom 2007-es az Outlook, Sound forge-ból is a 9-es (nálam is az a nyerő!), Skype, IE, uTorr, QuickTime, CyberLink(??) DVD és pár ismeretlen ikon. Nos kedves olvasók? Ki lehet ő?

 

2 komment

Címkék: firefox ie skype winamp nero outlook

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr84929618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.02.08. 15:24:11

ő gana gabek, az idősödő gép és denise milani függő. :)

wachaz · http://tvmusor.tv 2009.02.08. 17:21:56

Nem semmi a hölgy és a fotó felbontása ;)

 
 
süti beállítások módosítása