2009.03.09. 15:18 PaganMaga

Legyen mondjuk az, hogy ezt a posztot a BSG rajongóknak küldöm. Az évadokon át tartó tantrikus sorozat az orgazmust jelentő befejező két részéhez ért, bő két hét múlva lehet hátradőlni, rágyújtani és átadni magunkat a "hejjdejóvóóót" érzésnek.

Helló!

Itt egy hosszabb leírás a desktopról, látom azt kedvelitek. :) [jaja ;)]

Az oprendszer Fedora, GNOME asztalkörnyezettel. A hátterem komoly scifi-függőségről árulkodik. A dizájnból a legtöbb dolog könnyen beállítható a GNOME-on belül, ami trükkös volt, az a panelek betűszínének megváltoztatása. Ez igényel némi hekkelést, leírás pl. itt: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=47776

Az alsó panelen a fehér mező egy instant parancssor. Az ikonokat (black-white 2 Gloss) innen szedtem: http://tinyurl.com/5g8m2d, egyedül az akksitöltöttségé volt ronda, azt kicseréltem az Echo szett megfelelő ikonjával. A DII-LOD wine-al fut, igaz csak ablakban, de semmi hekkelés nem kellett hozzá, csak egy drivert kell letölteni és felismertetni a DII saját videóteszterével. A "szombat" pedig egy szerver neve.


Üdv:
lacalaca
http://cydonia.blog.hu

6 komment

Címkék: bsg skype fedora

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr2991495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.03.09. 17:18:21

Hehe, mivel az utóbbi szűk 1 hetet azzal töltöttem, hogy a pilottól kezdve végignézzem az összes részt (most járok s04e03), így tudom értékelni a desktopot :D

PaganMaga · http://paganmaga.tumblr.com/ 2009.03.09. 17:55:50

Én nagy scifi fan vagyok, de a pilotot se tudtam végignézni, nem tetszett :) De most, hogy hamarosan vége, lehet teszek még egy próbát vele :)

lacalaca · http://cydonia.blog.hu 2009.03.09. 18:29:20

Nem egy Star Trek vagy Stargate, annyi szent. Legalább annyira dráma is, illetve talán sixx írta, hogy a legdepressziósabb sorozat a tévében manapság.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.03.09. 20:27:42

Igazából anno a pilotot nem néztem végig. Aztán mostanság annyira nyomatták a commentblogon, meg junkie-n, hogy na mondom, most vagy soha. Na a pilot + első 2-3 rész után nem tudtam megállni :) Bár ez a negyedik évad tényleg kiérdemelte eddig a legdepisebb jelzőt, néha az arcom kaparom a spirituális-vallási vonaltól...
Hogy a desktopról is szóljak: tetszetős, sok jó dolog kis helyen is elfér stílusban. Külön plusz hogy harmóniában vannak a színek :)

 
 
süti beállítások módosítása