2009.04.07. 10:37 Sunsetjoy

Most ismét egy korábbi posztolónk, cizoe (régebbi két képe egy posztban) újabb 2 képét tárom elétek, hogy rögtön egybe letudjunk 2 posztot :D

Hi!

Jó rég küldtem már screent, gondolom megosztom a "tavaszkezdős" asztalomat is. A háttérről nem sokat tudnék mondani, khm. A programok magukért beszélne, elég sok dolgot kell használnom, na meg befér jó pár játék is a sorba a melós cuccokon, tuning programokon meg a webkettes majomságokon kívül.

Az OS MS Windows 7 7000 64 bit
A lejátszó AIMP2 ( http://aimp.hardverpiac.eu )
A témák kivételesen default gyári cuccok.

üdv: caizzz [ a.k.a cizoe ]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Üdv!

Hát úgy alakult, hogy újra kellett rakni a rendszert, így visszatértem a jó öreg Vista 64bithez. Az asztalról lepucoltam mindent, ami kell elérem okosan a tálcáról, meg egyéni menüből. A háttér kivételesen windowsos stílusú, de a legtöbbször ez hamar lecserélődik valami cicababára (kell egy kis eyecandy a gép előtt is). :-)

Üdvözlettel: cizoe

1 komment

Címkék: firefox msn ventrilo skype csaj cod4 utorrent

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr761050393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.


 
 
süti beállítások módosítása