2009.06.15. 09:00 Sunsetjoy

Hm, annak idején talán csak én szorgalmaztam a legutóbbi napioff posztnál azt, hogy egy kis fellendülés érdekében áttérhetünk nemcsak az oprendszerek desktopjának, hanem a zenelejátszók, böngészők skineivel (mai magyar fordítás szerint bőreivel) való ismerkedésre.
Ezáltal egy kis betekintést nyerhetünk a beküldő zenei ízlésébe is. Legalábbis gondolom, hogy nem tök üres playlisttel küldenétek :)
Természetesen nem a zenei ízlést kell pontozni, ez nem olyan blog. A felületet, a kinézetet, az összhangot. Magam is így teszek.

Nos, azt hiszem ez a kép annak első példánya, és remélem, hogy sokkal több követi majd. Pagannal megegyeztünk, hogy az ilyen jellegű képeknek a hétfő reggel 9 órát jelöljük ki, amennyiben lesz folytatás.

A beküldő Macintoshán gépén tömegével állnak a zeneszámok, a statisztika szerint több, mint 7 napi zene vár meghallgatásra.
Néha én is szoktam gigaplaylistet berakni, és akkor összejönnek ilyen 2-3 napos dolgok, de gyakorta nem hallgatom végig, mert addigra (hiszen nem hallgatok folyton zenét) másra hangolódom rá.
Mondjuk ha tényleg szerette volna megmutatni zenei ízlését, gondolom a 2000 szám nem csak ettől a két előadótól van, szóval teljesebb lefedést adott volna más megközelítés. Na de mindegy, lássátok a képet, a beküldő elvileg második képét.

szerintünk: (2,5/5)
szerintetek: (2/5)

6 komment

Címkék: 2.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr81182288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gaborka 2009.06.15. 09:38:34

"A beküldő Macintoshán tömegével állnak a zeneszámok"

szvsz ez nem mac, inkább egy skinnelt windows.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.06.15. 09:47:26

@gaborka: pontosan :)
de ha már itunes-ja van, akkor minden bizonnyal van ipod-ja is. mert józan ember nem rak fel csak úgy ukk-mukk-fuck a gépére itunes-t.

esfrost 2009.06.15. 12:06:49

Bocs a kevés infóért, az én desktopom van fentebb. Sima windovz XP, sima WindowBlinds. StartDoc, és CursorFX. Itunest használok révén, hogy van egy iphone-om. Ipod is volt, de mennie kellett. A zenéimből meg nem nagyon tudok többet mutatni, mert egy oldalra ez mind, ami felfér... :) Bár biztos lehet szűkíteni a listát, hogy csak az előadókat mutassa. Tudom is, hogy, nah majd a köv postnál...

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.06.15. 17:49:07

Okés, ezt benéztem:) Nem ismerem a Mac rendszereket annyira, ez van. Javítom a szöveget.
@esfrost: esetleg egy teljes listára alkalmazott véletlenszerű rendezés többféle előadót megmutat :) na de tényleg mindegy.

Amúgy az ötletet mennyire díjazzátok?

mpeterke 2009.06.15. 20:14:18

Ja, és nem playlist, hanem a teljes music lista teteje, de gondolom ez már lejött.

6faludi (törölt) · http://lacikonyha.blogspot.com 2009.06.17. 19:24:15

@Bachterman: de. például én, pedig nincsen semmilyen icuccom. egyszerűen könnyen kezelhető és letisztultabb mint pl egy winamp.

 
 
süti beállítások módosítása