2009.08.15. 10:34 PaganMaga

Valahogy úgy jött ki a lépés, hogy kicsit rászállunk Mariannra, egyrészt mert rendszeresen küld anyagot, másrészt mert jókat alkot.

Most például egy animált asztalt, ami azt hiszem az első a blogon. Ahogy ő mondotta, nem sok értelme van, de jól esik villogni vele a laikusok előtt. Mindezt egy Ubuntu 9.04 alatt az A-Desk alkalmazás segítségével.

Tekintve, hogy izgő-mozgó asztalról van szó, lapozás után egy pár másodperces videó is fellelhető, klikk.

 

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (1,7/5)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr751308764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csumicsabi 2009.08.15. 13:20:48

sziasztok lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.Rengeteg videót megnéztem ezzel kapcsolatban a youtube-én és alig hittem elöször a szememnek:)szal a kérdés az lenne hogy csak ez az ubuntu alatt megy vagy xp meg vista meg netán:) windows 7 alatt is menne?Kövi kérdés mekkora hardver igény kell egy ilyen progihoz?:) gondolom egy kicsikét lefogja a gépet, kövi kérdés egyben az utolsó hogy láttam az egyik illető egy WMV-és videót rakott be a hátterének ez ezzel is müködne vagy ő másik progit használt???az lenne a kérdés hogy a bármilyen videót vagy animációt be lehet rakni háttérnek?vagy a progi meg ad párat és azok közül lehet csak választani?aki behelpelne ez ügybe:) csumi_csabi21@msn.com. elöre is köszönöm.

hazard (törölt) 2009.08.15. 16:57:55

nem nagyon fogja a gépet, és CSAK LINUX

gothmog 2009.08.15. 17:57:52

jelszavaink valának:
google, animated desktop windows

 
 
süti beállítások módosítása