2009.08.22. 12:14 Sunsetjoy

Ez a kép elsőre annyira nem is fogott meg, ahogy anno átlapoztam a beküldött anyagok között, de most hogy ide értem sorrendileg (azért nagyjából próbálok érkezési sorrendben posztolni), megláttam benne az esztétikus felhangot (nem kizárólag a nénire gondolok, ott nincs hiba a felismeréssel:)
Nem tudom, hogy a háttérkép eleve ilyen félbehomályosított volt-e, de tetszetősen vezeti/osztja meg a képernyő tetején és alján futó információs és dock részleget, amely színben is passzol.

Mindezek mellett is csak azért adok 4-est rá (4.5 helyett), mert a zenelejátszó részleg ottfelejtettsége, az időjárás részleg angol nyelvezete (holott rá lehet venni magyar szövegre) hangyányit leromboló számomra. Ha nektek jobban tetszik, pontozzátok fel!


 

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (1,7/5)

2 komment

Címkék: 4

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr21330032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kresshy 2009.08.22. 18:38:46

Nekem tetszik :) szép, A proginak mi a neve a talca alatt ?? Mutat mindent pont ilyet keresek vagy valami ilyesmit

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.08.22. 19:27:47

@Kresshy: Rainmeter a program neve. Hasonló a samurize programhoz, csak nem annyira konfigurálható meg szabható széjjel :)
Különféle pluginokkal (illetve összeállításkonfigokkal) lehet vele bűvészkedni, aztán elvileg ini fájlokat átírogatni szövegesen, hogy minden klappoljon. Sajna nem annyira fejlesztik tovább, rengeteg plugin nincs hozzá, inkább a deviantarton találsz hozzá konfigokat, skineket, stb.

 
 
süti beállítások módosítása