2009.09.02. 16:56 Vicktor

Botondtól kaptuk ezt az asztalt, ami igencsak Minimal stílusú (ezért nekem bejön). Hátterben ismét egy parketta hatású wallpaper feszít, ám most szürkeárnyaltosan. Fent egy dock, rajta tényleg csak a legfontosabb ikonok (szintén szürkeárnyalatos), amik közül egyedül a Manga nem tudom hogy pontosan mit takarhat. A tálca majdnem eredeti vista, végülis csak start gomb változott, és ebből is eltűntek a színek. Csak a tálcán lévő fránya ikonok ne lennének színesek, ugye?:)

 

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (3,6/5)

11 komment

Címkék: 3.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr581355701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.09.02. 17:34:11

a manga az én értelmezésemben animálatlan loli stílusban rajzolt japán picsákat takar, intim és extrém együttlétben csápokkal, nyúlványokkal, hímtagokkal és rengeteg testnedvvel. :)

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.09.02. 18:01:30

@Bachterman: a te értelmezésedben? :)
amúgy mindig emlegetem, hogy az anime távol áll tőlem, de még ennyit megjegyeztem:

manga: a képregény (sci-fi, akció, horror, romantikus, erotikus, stb.) papíron, vagy elektronikus formában, képkockákkal, stb.

anime: általában ugye a képregényből készült "nem rajzfilm", hanem anime :), de mégis azzal a technikával rajzolt "film". talán még van a 3d-anime, ami a sima 3d-s animációs filmektől a mangák és animék ábrázolásvilágának alkalmazásában különbözik.

hentai: az általad körülírt általában anime-formátumú pornó/erotikus képéshang:)

De amúgy jó értelmezés körülírásilag :D Csak így akkor tényleg nem értem, hogy tényleg mangára gondolt az ikon használatakor, vagy nevezéktani hibába esett a beküldő? vagy mi...

maniac90 2009.09.02. 21:49:48

tetszik ez a minimal style es a mar lassan klasszikusnak szamito parketta is

off:talan nem ide kellene irnom de most mar nem szamit: szerintem az bloggal parhuzamosan egy forumot is lehetne mukodtetni, mert igy nincs tul nagy elet az oldalon (latszik hogy a felhasznalok fogekonyak a deskmoddingra, de a posztok alacsony szama miatt nem tudnak "kibontakozni".) talan lehetne inditani egy forumot egy free hoston es meg kellene probalni hogy mennyire eletkepes az elkepzeles.
(u.i. ti lehetnetek magyarorszagon elso (csak) deskmoddingal foglalkozo oldala. )

(u.i.2: az blogot nem kellene megszuntetni ezzel az asztal.blog.hu-val parhuzamosan mukodhetne a forum is)

gothmog 2009.09.03. 17:02:13

de minek kell oda a gyorsindítás egyáltalán? a dock épp azt hivatott helyettesíteni...

Vicktor · http://vicktorsmith.blog.hu 2009.09.03. 17:05:47

azt úgy nagyjából tudtam, hogy mi az a manga/anime. de hogy minek ehhez ikon.

az oldal nem rossz ötlet. de én ennyire nem vagyok benne a dologban. viszont ha valaki felvállalná az oldalt, oda én besegítenék esetleg.

az gyorsindítónak pedig én olyan cuccokat szoktam rakni, ami akkor is kellhet ha 1000 meg 1 ablak van nyitva.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.09.03. 17:28:45

Bár csak a magam nevében beszélhetek, de leírom. Anno azért került hozzánk 2 emberke, hogy tartsuk az iramot, mert hetek óta (mióta mnml nem ért rá) én posztolgattam, ahogy tudtam, és a többi. Akkor nem volt olyan kommentforgalom mint mostanában. Most, hogy kevesebbet posztolunk még így hárman is, nagyobb az igény a kommentelésre. Most mivan? :)
Az oldal ötlete nem olyan rossz, ott gyűlnének esetleg tutorialok, letöltési helyek, képgalériák, hivatkozások saját és blogos oldalakra egy fórumszerkezetbe. Jómagam meg is tudnám csinálni egy gyorsan konfigolható php-fusion cms rendszerbe, nagyjából ismerem már, hiszen két ilyen oldalt üzemeltetek úgymond.
De maniac90 felvetését ki is rakhatjuk napioff témába, mindjárt megbeszélem PaganMaga főnök úrral :D

maniac90 2009.09.03. 21:31:28

en valami hasonlora gondoltam mint a galaxy gui, vagy mas hasonlo bealitottsagu oldal, ahol sajat skineket modokat lehet kozze tenni es ahol a kozosseg kolcsonosen segiti tagjait, tipekkel otletekkel, es ha valaki elakad pl az xp alap temajanak a lecserelesevel akkor a forum segitsegevel par perc alatt segitseget kaphat az oldal felhasznaloitol.

szerintem eletkepes lenne az elkepzeles, pl nekem is van kb 10-15 modom / skinem amiket szivesen kozze tennek. es szerintem meg nagyon sok olyan ember van aki tudna tenni a kozossegert. gondoljatok at en latok benne fantaziat:)

deathb 2009.09.03. 23:30:47

Hello
Lentre Azért Kellenek A Gyorsindító Gombok ha Netezés Közbe Nyitok Meg Valamelyik Programot.
És Legtöbbször Sok Dolog van Megnyitva És Akkor Az Őszesett Le Rakni "Nagy" Munka ...xD
A Manga Meg Egy Valamit Takar Az Pedig A Minden Pénteken Jelenik Meg :P
Na Ki Lesz Az Aki Ki Találja ?:D
deathb1 / Botond

deathb 2009.09.04. 19:37:52

Ez Gyors Volt :D
De Ha Valaki Igy Tudja Akor Nem Csak Én Olvasom :P

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.09.04. 20:26:29

Jaj, a szemem kiég ettől a minden szót nagybetűvel kezdünk írásmódtól. Kezdő fordítói körökben az ilyet szokták benézni fordítás során :)

 
 
süti beállítások módosítása