2009.09.03. 19:38 PaganMaga

A KváziFórum kezdeményezés a blogon azért jött létre, hogy egy-egy posztban, kvázi fórumtopikban cserélhessenek eszmét a blog látogatói anélkül, hogy távoznának az oldalról.

Ez a KváziFórum részleg az asztalok indítófelületei nevet is viselhetné, de helyette a: dockok, ikonok nevet kapta. A más operációs rendszereken ismert dokkok alkalmazása gyakorivá vált különféle programok (pl. ObjectDock) segítségével. Az itt, és/vagy az asztalon alkalmazott ikonokról is szó eshet ebben a részlegben. Kinek mi jön be ezen a téren, színben, formavilágban mit ajánl, mit használ. Kreatívabbak az ikonok készítésének mikéntjét is megismerhetik, vagy bemutathatják. Megpróbáljuk megfelelő aktivitás esetén a főcímet aktuális információkkal frissíteni.

Szólj hozzá!

Címkék: ikonok kvaziforum dockok

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr951358416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása