2009.09.03. 19:40 PaganMaga

A KváziFórum kezdeményezés a blogon azért jött létre, hogy egy-egy posztban, kvázi fórumtopikban cserélhessenek eszmét a blog látogatói anélkül, hogy távoznának az oldalról.

Ez a KváziFórum részleg az elvetemültek asztala: olyan témák, és finomhangolások, beállítások tárháza lehet, amelyet itt egyszerűen egyéb buherák néven illetünk.
Természetesen ide tartozhatnak azok is, amelyek a többi témába nem teljesen illenek bele, vagy annyira komplexek, hogy több formában is változtatnak, így egy kalap alá teljesen nem vehető semelyikkel sem. Példának okáért ide sorolhatók a különféle sajátos shell-értelmezések is (pl. Cairo, Bblean, Liteshell, Aston..).

Ki miket fedezett fel, olvasott róla, vagy használja...Megpróbáljuk megfelelő aktivitás esetén a főcímet aktuális információkkal frissíteni.

3 komment

Címkék: kvaziforum egyéb buherák

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr241358421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgyán János 2009.09.06. 16:10:26

Sziasztok, látom még senki sem írt ide én leszek a topiknyitó:D
Egész egyszerűen az lenne a kérdésem h tud e valaki 1 olyan programot amivel "úgymond le lehet fényképezni" azt amit épp a monitorunk mutat, ugyanis nekem is lenne kedvem beküldeni 1-2 képet az asztalomról, meg egyébként is nem olyan rossz dolog ha vkinek van egy ilen programja a gépén. Előre is köszi a választ!

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.09.06. 16:29:06

@Johnibá\\\': Windows operációs rendszer esetén nagyon egyszerű: a billentyűzeten megnyomod a Print Screen avagy Prtscr gombot egyszer. Utána megnyitod a Paint programot, ami szintén Windows sajátosság. Ott pedig a megjelenő ablakban vagy szerkesztés/beillesztés menüponttal, vagy Ctrl+V betűkombinációval berakod az előbb elmentett képet. Ezt utána a File menü mentés parancsával elmentheted. Semmilyen más program nem kell hozzá Windows esetén (ugyanis gondolom, hogy azt használsz).

 
 
süti beállítások módosítása