2009.09.03. 19:35 PaganMaga

A KváziFórum kezdeményezés a blogon azért jött létre, hogy egy-egy posztban, kvázi fórumtopikban cserélhessenek eszmét a blog látogatói anélkül, hogy távoznának az oldalról.

Ez a KváziFórum részleg az asztalok leggyakoribb, alapvető elemeiről szól: témák, stílusok, hátterek. Ezek majd minden operációs rendszeren megtalálhatóak, csak hol ennek, hol annak hívják őket. Itt olvashattok, ajánlhattok a fentiekből, illetve azokból a programokból, alkalmazásokból, amelyekkel igényesen elkészíthetitek sajátotokat. Itt közkinccsé tehetitek azokat az oldalakat, amelyeket ilyen témában ismertek, és használtok. Megpróbáljuk megfelelő aktivitás esetén a főcímet aktuális információkkal frissíteni.

1 komment

Címkék: témák hátterek stílusok kvaziforum

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr831358410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.11.24. 10:26:23

tessék, egy szép háttér: 3.ly/J1D
használjátok egészséggel!

 
 
süti beállítások módosítása