2009.10.04. 12:10 Vicktor

Már megint egy Windows 7. Úgy látom nagyon terjed ez az oprendszer. Szépen konstruált asztal, átlatható, ám annyira mégsem minimalista. A háttérképen nagyon jó ez a hatás, hogy csak a rágó tartotta meg a színeit. Oldat pici dokk négy elemmel, ellenben lent az óra mellett ikonrengeteget találunk. Bal felső sarokban zenelejátszó, gondolom a winamp-nak valami cucca. A linkin park meg nem rossz, bár ez az album se most jelent meg. (Asszem valahol az ezredforudló környékén) :)

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (2/5)

3 komment

Címkék: 4

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr421423265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2009.10.04. 18:51:33

egy kis háttérinfó: csiszoltak a backwards compatibility-n, és amik nem mentek xp alatt, azok hentes alatt mennek.
a cégek azonban nem fognak frissíteni, részint a gazdiválság, másrészt a hardverupgrade miatti beruházástól való félelem miatt.
gondolom akkora fejmosást kaptak a pistával a programozók, a marketing-gëcik és az egész banda, hogy kurvára össze kellett szedjék magukat a hetessel, hogy játékplatform maradjanak.
az ofisz monopóliumuk is inog már nagyon, lásd ibm lotus symphony.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.10.05. 12:03:58

Hú, hát az enyém ehhez képest káosz:D Jó a blog, lehet én is beküldöm, de abban nincs sok esztétika. Olyanokat is kiraktok?:D

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2009.10.05. 17:50:05

@danaz: ami desktop, azt kirakjuk, nézd csak meg a régebbieket, van itt mindenféle D

 
 
süti beállítások módosítása