2010.02.16. 09:36 Sunsetjoy

Másra nem tudok gondolni ezt a háttérképet látva :) Maga az oprendszer a korai módosított XP-k családjából való, pontosabban XP SP2 Black Sheep edition. Nagyon nekiszaladva sem tudok mit kihámozni a felhasználó "titkaiból", semmi infódús ikon, futó program.

OFF: Hogy kicsit hozzátegyek a poszthoz: ezt a verziót nem próbáltam, de 4-5 különfélével találkoztam már. Azt nem tetszett benne, hogy olyan segédprogikat is alapértelmezettnek tettek a készítők, amiket utána ki kellett kapcsolnom, mivel nem használtam.
Be lehetett volna azokat is tenni a post-install telepítőbe, mint minden mást. Problémák (amik erre vezethetők vissza, sőt egyáltalán) nem igazán adódtak velük, hiába mondják egyesek, hogy buherált win életveszély. Valószínűleg van igazság benne, de a felhasználó az elsődleges veszélyforrás, ezt mindenképp le lehet szögezni.

szerintünk: (2,5/5)
szerintetek: (1,8/5)

2 komment

Címkék: 2.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr661761776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DRH 2010.02.16. 10:25:37

rántotta avagy a sejtfraktál visszavág;)

dyrtyho · http://dyrtyho.blog.hu 2010.02.19. 02:11:30

Nem hiába,az én desktopom :)

 
 
süti beállítások módosítása