2010.04.16. 21:00 Sunsetjoy

Ilyen címmel napioff már több mint 1 éve volt, ma úgy gondoltam, hogy egy program erejéig újraélesztem (majd kiderül, milyen sikerrel).

Az egyik blogon, amit gyakran olvasgatok (néha kommentelek), találtam egy érdekes programot, amely valamilyen szinten alternatívát, illetve kihívást kínál az időjárás-előrejelzésre, illetve információ megjelenítésére.
Egyes felhasználóknak, akik a "asztalmoddolást" úgymond magasabb szinten űzik, akár kisebb feladatot is adhat, hogy az ismertebb rendszermonitor programokba integrálják netes felületét.

A program neve pedig YoWindow 2.0. Egy olyan Flash alapú program (ami teljes ablakban futtatva azért picit eszik a rendszererőforrásokból), amely úgymond valós képet alkot az aktuális, és a elkövetkező napok időjárásáról, mozgatható időskálán ábrázolva azt.
Hangulatos háttérképpel, különféle időjárási helyzeteket ábrázolva, stb.

De a fenti körülményes leírást érthetőbben, videóval illusztrálva megtalálhatjátok az itt található linken:

http://freeware.blog.hu/2010/04/16/yowindow

1 komment · 1 trackback

Címkék: off

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr841927707

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Www.speranzaonlus.org 2018.08.01. 20:04:03

Toyota és Lexus új vagy bontott alkatrészek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.04.16. 22:29:52

most, hogy jobbie the jaguar (stevejobs) is kimondta, már sikk utálni a flash-t. mint webhegesztő, eddig is utáltam. csak most már megmondták, hogy utálni kell (az ipad flashtelensége kapcsán), ezért éljen a html5 és korcs tag-jei. meg persze a kurva inkompatibilis renderelők (böngészők).
na szóval csak annyit akartam, hogy a samurize kis házi készítésű forecast-ja még mindig jobban tetszik. :)

 
 
süti beállítások módosítása