2010.04.23. 11:57 PaganMaga

Nemrégiben, egy iphone-t böködve eszembe jutott, hogy itt a blogon csak asztali gépek és note- meg netbookok desktopjai szerepelnek. Nem használok kütyüket, így fogalmam sincs, mennyire lehet testreszabni ezen eszközök asztalait, de nyilván egészen más megfontolások alapján állnék neki, mint egy 20 colos, 1680*1050-as desktopnak.

Ez a tapogatózás amúgy is feladja a leckét egy gui tervezőnek... 1 éve kb., hogy egy állásinterjú 3. fordulójában egy nagyfelbontású táccsszkrínre kellett grafikus felületet terveznem és rohadtul nem volt egyszerű. Szifonon kapásból hat billentyűt takar el az ujjam a virtuális billentyűzeten. Viszont, ha a mögöttem lévő Fender Squaier nyakának felbontására, és az azon végzett műveletek precizitására gondolok, akkor úgy gondolom, hogy meg lehet szokni. Mindegy, elkalandoztam....

Mai posztunkban olyasmi szerepel, ami eddig nem volt.

Szia!
Már egy ideje nézegetem a blogot, így gondoltam most én is beküldök valamit. Azt hiszem ilyen még nem volt. Ez az asztal egy Tablet PC-é (érintőképernyős notesz gépé), minden úgy lett kialakítva rajta, hogy ujjal és tollal is könnyen lehessen vezérelni. Az operációs rendszer természetesen windows 7, jól jönnek az érintőképernyős ficsőrjei :-)


Remélem tetszik.

 

Klikk után a shotok...

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (2,3/5)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr251945061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.04.23. 18:23:35

touch my dingdingdong
bnrrr.

 
 
süti beállítások módosítása