2010.06.29. 09:00 Sunsetjoy

Ismét egy Linux, az Ubuntuk családjából; egy szakszerű felhasználó ismertetőjével. Fürge és gyorsan feláll, mi az? Manguszta? :D

Mindig a használhatóságra koncentrálok. Meg kell találni a kompromisszumot a minél hatékonyabb elrendezés és kinézet valamint az erőforrásokkal való gazdálkodás között. Így született ez a GUI-konfiguráció, mely eredményeképpen a szóban forgó Ubuntu 10.04 alig több, mint fél perc alatt áll fel és a memóriaigénye sem több 250 MB-nál. Az új, 0.4.0-ás verziójú Avant Window Navigator a korábbiaknál sokkal fürgébben startol és az új funkciók mellett kíméletesebb mind a memóriával, mind a videóvezérlővel is. A képen látható téma az Elementary Project alatt jelenleg fejlesztés alatt álló, roppant kényelmes és felhasználóbarát linux-disztribúció, az Elementary OS meghatározó eleme, mely a hozzá tartozó ikontémával egyaránt megtalálható a http://deviantart.com  és a http://gnome-look.org  oldalakon.

 

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (2,5/5)

1 komment

Címkék: 3.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr542117917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The User (törölt) 2010.06.30. 23:12:07

Welcome :]

 
 
süti beállítások módosítása