2010.08.27. 21:00 Sunsetjoy

Nos ennek a napioffnak egy pár napja már esedékes volt megjelennie, de akkor most ez lesz az időpont.

Mikor 2009 első napjaiban Pagan meghirdette azt hiszem első alkalommal, hogy társszerző kerestetik a blog működésére, és én jelentkeztem rá, nem gondoltam volna, hogy mi lesz a dologból.
2009. január végén jelent meg az első posztom, és szépen lassan sikerült belejönni a dolgokba, egy-két ötlettel próbáltuk közösen Pagannal és újabb társszerkesztőkkel feldobni a blogot, "közösségi" világát, reméljük azért nem túl csapnivalóan:)

Most ennyi idő után Pagan, a blog szülőatyja és nevelője életében és munkájában olyan változások történtek, amelyek nem teszik lehetővé a blog általa való rendszeres fenntartását, a küldött képek fogadását, továbbítását felénk.
Így került át hozzám, Sunsetjoy-hoz a blog "tulajdonjoga" úgymond, ezentúl én fogadom a küldött képeket (már a mailcím egy ideje át van írva), képviselem a blogot, stb. Örülök annak, hogy Pagan ennyire megbízhatónak és megfelelőnek tartott, hiszen elmondása szerint nem adta volna másnak oda.

Természetesen nem tűnik el a blog hasábjai, kommentjei közül, gondolom ráérő idejében beugrik régi "gyermekéhez" látogatóba:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr462251390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.08.27. 21:38:25

hajrá hajrá sunset és joy! :)

 
 
süti beállítások módosítása