2010.09.29. 13:00 Sunsetjoy

Hehe, micsoda sziporkázás:) Na de a lényegre térve egy olyan asztal, ahol az ikonok nem az asztalon találtak lakóhelyet, hanem a Win7 albérletében, a szupertálcán :) Derék felhasználónk megbolondította még egy kis ragyogással a hárombetűs mappafeliratokon, majd megkoronázta a jó öreg Winamp praktikus elhelyezésével.

Helló!

Már régebben küldtem be egy asztalképet (http://asztal.blog.hu/2009/04/15/bridge_of_light), gondoltam sok idő telt el azóta és küldök egy újabbat, mivel még mindig jópofa dolognak tartom ezt. Szeretem a minimalista designt, így ez az összeállítás is ennek jegyében történt. Semmi extra, Windows 7 Islander Tango témával, TrueLaunchBar a gyorsindító ikonok csoportosításához és nagyjából ennyi is.
Üdv:
St. Smurfy

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: 3.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr692330344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása