2010.09.30. 09:00 Sunsetjoy

WildstyleZ olvasónkat igen csak elkapta az ihlet, mint azt itt is említi posztja kapcsán. Ezúttal is némi ötletességgel vonta bele a hátterét, alakította át az információhalmazát, húzta rá ideillő stílusát.
Talán egy kicsit még rendezettebbé lehetett volna tenni, hiszen így egy rendetlen gyerek szobáját mutatja a kép, itt-ott eldobott adathalmazokkal :D

Hellobelloo :)

Mindenek előtt, imádom ahogy az oldal virágzik, és újul, naponta többször is felnézek, mert egyszerűen szeretem " basztatni " az asztalom, és ehhez az oldalt is feltudom használni ötletgyűjtés gyanánt. Mostmár nemártana regisztrálni is .. :) Mellékelten küldöm a mostani asztalom, sikerült leegyszerűsitenem, és találtam egy iszonyatosan nagyon nagyon fasza skint rainmeterhez, a felső tálcát. A Deep gnome on belüli Taskbar-t láthatjátok felül, nagyonhasznos :) nekem tetszik :) A CAD skin : " Glossplayer " névre hallgat. Nincs dock, az uj tálca helyettesiti :)   

további szépet, és csak igy tovább ;)


WildstyleZ.

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (0/5)

1 komment

Címkék: 3.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr632330358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2010.10.01. 14:59:10

találtam egy fórumot, 2k1 óta gyűjtik a desktopokat. www.newgrounds.com/bbs/topic/530/1

 
 
süti beállítások módosítása