2010.10.06. 13:00 Sunsetjoy

A beküldő szerint egy olyan program használata látható, amivel Ubuntus programokat lehet futtatni, az ikonok nekem eléggé tetszetősek, a háttérkép egy kicsivel kevésbé sivárabban még jobban ütne.

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (3/5)

2 komment

Címkék: 3.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr352350070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zdanee 2010.10.07. 01:45:47

VmWare. Kint az ikonja. Egy virtualis PC-n futo Ubuntut latunk, az also savbol itelve Win7 alatt, a kepernyo felfontas nyilvan nagyobb, mivel a Win talcaja kilog belole. Ha ez nem csak vakitasnak van, hanem hasznalni is akarja, megtippelek egy korai Core2Quadot vagy egy hasonlo Phenomot VT-x tamogatassal, kb 4 giga rammal. Kerdes persze, hogy tekinthetjuk-e ezt az illeto asztalanak, hiszen ha kikapcsolja a VmWaret, a kep mindjart maskepp alakul, es ugye minek futna egy eroforraszabalo emulacio, ha nincs kihasznalva? Ugyanakkor bongeszeshez felesleges beizzitani a linuxot, hiszen gyakorlatilag minden bongeszonek van nativ Win-es verzioja is. Ha tehat igy nezzuk, az illeto valoszinuleg gyakran kell valtogasson kulonbozo platformok kozott, es nem akar ehhez rebootolni, en tehat egy programozora tippelek, nyakig egy multiplatform projectben.

 
 
süti beállítások módosítása