2011.03.14. 09:00 Sunsetjoy

Rendszertelen, de gyakori esetben igen, megtörténik, hogy desktopos levél jön... ráadásul most a hét elején némi lemaradáslefaragás is lesz, így napi 1-2 poszt biztos, amíg kitart.

Ez az asztal is hűen tükrözi korábbi "műveidet", ha kerül is rá új dolog, azt sem elnagyolt, jól beilleszkedik a helyére. Úgy tűnik, hogy a desktopmod esetében az egyszerű hátterek eléggé kedveltek, gondolom azért, mert könnyen lehet köré-ráépítkezni, nem vonja el a figyelmet a többitől.
De ha mégegyszer 3 megás png fájlt küldesz, bajok lesznek :P

Hellobello ! gondolom nagyon meglepődtél, hogy már megint valami desktopos mail jött ... :D

Régen küldtem már be az asztalom, ugyhogy most kaptok egyet :)
Régi ( http://asztal.blog.hu/2010/12/07/q_base )

A régihez képest ami leginkább szembetűnik az az, hogy a monitorom mérete kissé megnőtt, ez köszönhető a karácsonynak. :) Egyébként megtartottam a másikat is, csak jelen pillanatban, nem üzemel, mert máshol nagyon szükség volt rá, de ez nem ide tartozik. :D
Az asztalon egy dock és egy CAD fut összvissz, a dockon TOKEN ikonok vannak, valamint 3 házikócska látható a 3 közösségi oldalhoz ( dA, Facebook, YouTube ), Deviantart-on megtalálhatóak.
A CAD a " Subject Matter " nevű skint használja.

Ez minden, további szépet, Wild. :)

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (5/5)

1 komment

Címkék: 4

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr22735026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WildMDFK 2011.03.14. 13:45:33

Megigérem nemküldök többet png-t :DDD

 
 
süti beállítások módosítása