2011.04.26. 09:00 Sunsetjoy

Még belefér ebbe a hónapba Wildstylez ki tudja már hanyadik asztala (azért ne feledd, hogy volt már a blogon olyan, akinek idővel nem változtak sokat asztalai, és végül is leszokott a dologról:).

A jobb oldali monitor rendetlenségében igazad van, bizonyos infók nem láthatók jól az egyedi háttereden. Amúgy nem rossz összeállítás, biztos lesz még belőle :P

Helobelooo :)

Jelentkezem ismét az exkluziv Wildstylez asztallal :DD
Az előzőhöz képest ( http://asztal.blog.hu/2011/03/14/whatwildwood ), sok minden változott: A legfontosabb, hogy kibővitettem a néznivalót, azaz a másik monitor is üzembe állt. :)
Rainmeter előjött újra, kicsit rendetlenség van a jobb oldali kis monitoron, mert ott csak az infók vannak, amit látok játék, fotószerkesztés, zeneszerkesztés közben is :)
A CAD ugyanaz, mint az előző asztalomon is, nekem tetszik, szerintem ezis marad egy jó ideig.
És a dock. Akit érdekelnek az ikonok szóljanak és megbeszéljük :) tudok csinálni esetleg kérésre is. :)

(nincs .png fájl :PP :DD )
További kellemeset :)
Wild.

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (3/5)

1 komment

Címkék: 3.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr132851454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.04.26. 15:01:39

sunset, megint elfakktad a szavazós csillagokat. :D

 
 
süti beállítások módosítása