2011.08.11. 09:00 Sunsetjoy

Annyi biztos, hogy munkád lehetett a rendszer összeboronálásában. Szépen összefésülted a színvilágot, a futurisztikus nagyjából stimmel. A Rocketdock is hasonul a kép alján.
A filekezelőhöz meg a gombok felülre helyezéséhez nem igazán tudok hozzászólni, mivel ilyenekkel én nem élek (átlátszóság, összecsukás meg ilyenek), bár kétségtelenül hasznosak megfelelő környezetben és munkamódszer esetén.

Helló!

Ez lenne az én kis light-os XP-m! :)
A kedvenc színem a kék, úgyhogy ennek fényében készült az asztal is. Valami praktikusat és egyben futurisztikusat akartam, remélem sikerült!

A módosítások:
A tálcán már itt is át lehet rendezni a futó programokat, középső egérklikkre bezáródnak.
A Windows file-kezelőjén is van pár módosítás: átméretezett gombok, színváltoztatás (a háttér is világos kék lett), nagyobb, szebb miniatűrök és a leghasznosabb ficsőr, 4 új gomb felűre; lehet "always on top", átlátszóság, összecsukás fejléccé, és lekicsinyítés az óra mellé (ezek mindennél elérhetőek).
A gadgetek több Rainmeter témából vannak összeválogatva és nem csak információkat mutatnak, hivatkozásként is szolgálnak, pl: a HDD jelzők az adott helyre mutatnak, van parancsikon a feladatkezelőhöz is... sokat "hackelgettem" őket.

Plusz ott figyel még lent az öreg motoros Rocketdock is.
Remélem tetszik!

Üdv!

szerintünk: (4,5/5)
szerintetek: (4,5/5)

1 komment

Címkék: 4.5

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr653139365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.08.11. 16:03:12

a roketdokk kicsit fostos, de a többi jól tele van dobálva cuccal.

 
 
süti beállítások módosítása