2011.10.12. 21:00 Sunsetjoy

Akárhogy is sajnálom, akárhogy halasztgattam, nem tudtam más döntésre jutni, mint arra, hogy befejezem a blog szerkesztését.

Ha valaki úgy érzi, hogy tovább tudná vinni, kvázi naprakészen tartani, megtölteni tartalommal, az jelentkezzen a szokott e-mail címen.
És ha jelentkezik, akkor fogadja is el a szerkesztésre való felhívást, ne úgy, mint egy korábbi esetben... jogosultság nélkül hogy lehetne szerkesztő?

A ma estig érkezett néhány képet még posztolni fogom a héten, jövő héten. Azok a képek, amelyek holnap érkeznek, már nem kerülnek általam posztolásra.
Ha a hónap végéig valaki jelentkezik, akkor annak átküldöm a későn érkezett képeket, és ő fogja kirakni. Természetesen jelentkezhet jövő hónapban is, de akkor már eléggé távol kerülnének az időpontok, stb. E-mailekre, üzenetekre válaszolok, de képeket már ne küldjetek, a blog címe vagy megváltozik, vagy 'megszűnik'.

4 komment

Címkék: off

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr743298355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.10.13. 11:03:27

ne szüntesd meg, hagyd meg archívumnak.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2011.10.13. 17:24:06

@Bachterman: a blog címe vagy megváltozik, vagy 'megszűnik'.
Ergo nem a blog, hanem a címe (tehát jelenleg az én email címem) szünik meg.
A blogot miért törölném?

manson karcsi · goo.gl/FVvVX 2011.10.13. 20:08:40

@Sunsetjoy: az én értelmezésemben a blog címe a asztal.blog.hu vagy a "mutasd az asztalod megmondom ki vagy", nem pedig az emilcím, amit örököltél pagantól. ;)

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2011.10.13. 22:21:59

@Bachterman: Most elkezdünk ezzel variálgatni ? :)
Ez az e-mail cím nem örökölt :P :P

 
 
süti beállítások módosítása