2011.10.27. 15:10 Piera

Itt is van az "első"! Visszatérő látogatónk összességében egy jól összeszedett és letisztult asztalt küldött nekünk. Kellően indformatív és nem túlzsúfolt, bár az üres négyzeteknek nem érzem létjogosultáságát (hisz a többiben legalább jegyzet van). S hogy a World of Warcraft-os háttér kinek jön be, azt mindenki döntse el maga, a grafikai megjelenítsébe viszont nem lehet belekötni. Egy kis rövid leírás Aichon-tól:
 

Hali

Ez már a 3. asztalom lenne amit küldök hozzátok! Az előző kettő:
http://asztal.blog.hu/2011/03/07/vegzetes_elorejelzes
http://asztal.blog.hu/2010/08/31/gargoyle_position
A jelenlegiről annyit mondanék el, h rainmeter + fence van használva hozzá, a jobb alsó sarokban az AIMP kicsinyített verziója látható. A start orb is ki van cserélve egy Ubuntu-s start orb-ra. Igazából ennyi. Azért küldök 2 képet, mert ezt a 2 háttérképet használom most! Remélem tetszeni fog.

Aichon

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (1,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: 4

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr383333424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása