2012.06.23. 13:19 buffybot

Krishnam asztalával már találkozhattatok, nem rég raktuk ki. Ez annak a desknek a továbbfejlesztett változata. Levelében szépen leírja mit miért és hogyan csinált. Szerintem sikerült jobbá tenni ez előzőhöz képest, viszont egy kicsit nekem a háttér miatt komor. 

Itt az előző annak aki össze akarja hasonlítani/nem látta/nem emlékszik rá. It's raining

(A levél a tovább után, mert kicsit hosszú lett -ami persze egyáltalán nem baj!- )

raining_kicsi.jpg

 

Sziasztok!

Úgy egy hete küldtem egy képet az asztalomról, de azóta sok módosítást végeztem gondoltam megosztom ezt is veletek.
Az alap koncepció ugyanaz volt, de próbáltam inkább a szöveges dolgokra rámenni mert az valahogy számomra sokkal jobban áttekinthető mint egy grafikus halmaz.
Az alap rendszer egy Flyakite OSX-el mod-olt XP.
A bal oldali machine és music widgeteit és a jobb oldalon található órát a Serious Samurize programja szolgáltatja, teljesen egyedi sriptelés.
A többi komponens a Rainmeter program widgetjei. A book és a gmail widgetek az Omnimo 5.0-ás skinjéből lettek kiszedve, és teljesen egyedire lettek átírva. Az időjárás widget a White Weather skin ugyancsak átgyúrt verziója. A névnap widget is teljesen át lett alakítva. A felső név a mai az alsók a másnapi névnapokat mutatják. A recycled widget csak annyiban lett átírva hogy függetlenítve lett az eredeti skintől (Serenity) és magyarosítva lett.
Az OSX stílusú launchert Object Dock-kal és Albook Extended Blue home made-elt ikonjaival sikerült hozzá igazítanom az összképhez.
Röviden ennyi lenne az asztal története.
Üdv: Árpád (Krishnam)


 
szerintünk: (4/5)
szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: serenity rainmeter omnimo serious samurize white weather

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr764601839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása