2012.07.02. 17:05 buffybot

Hát, nem tudjuk milyen volt a szimpla (és csúnya) windows gadgetes asztal, de szerintünk sikerült! :D Elfogult vagyok több ízben is, többek között mert ebbe a háttérképbe lépten-nyomon belebotlok és mindig elképedek, hogy mennyire jól néz ki. Az alkalmazások pedig abszolút illenek színvilágban is hozzá. Még az rss feed sem zavaró, erre mondom azt, hogy viszonylag egyszerű és viszonylag nagyszerű! :D Csak az a fránya tálca nem illik bele az összhangba.

(Tipp: Ha úgy érzitek nem illik a tálca az asztalhoz, és nem tudtok vele mit csinálni egyszerűen vágjátok le a képről mielőtt bekülditek nekünk, így jobban fog mutatni ;) )

hát... gyakorlatilag egy kicsit egyszerűbb asztalt akartam. A színválasztást nyilván a Battlefield 3 háttér ihlette. Adott volt már egy object dock, de a szimpla (és csúnya) w7 gadgeteket már meguntam, így leporoltam a rainmetert-t, hátha tudok valami jobbat összehozni. Remélem sikerült ^^

Gipasztal.jpg

A "tovább" után még egy kép!

Gipasztal2.jpg

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (4,3/5)

Szólj hozzá!

Címkék: battlefield3

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr444623115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása