2012.07.10. 11:30 buffybot

Örülök, hogy megérkezett a postaládánkba a második mobil screenes levél is, és remélem lesz még több is. A mobilok és a számítógépek közötti -egykor még markáns- elhatároló vonal napjainkra kezd halványulni. Szinte második (vagy harmadik esetleg negyedik) számítógépként funkciónál és képernyőjének, menüjének testre szabhatósága is legalább annyira fontos mint a PC-k esetében. Mobilfronton a kosztümizáció oroszlán részét a Go Launcher nevezetű alkalmazás végzi, melynek segítségével otthonosabbá és testhez állóbbá tehetjük mobilunkat. Ez volt a bejegyzés off része, nézzük meg a küldeményt.

A beküldő három képet is küldött egyet a főképernyőről, egyet a menüről és még egyet a menün belül létrehozott ikoncsoportról. A képen az az egyetlen negatívum, hogy nem látszik rendesen a héttér. (Nagyobb felbontású telefonok esetén nyilván jobb eredmény érhető el) Ettől függetlenül mutatós a téma, jó az összkép és szemmel láthatóan a tulaj nem veti meg a játékokat sem :) 

Egyébként a főképernyőn található ikonok nagyon hasznosak kíváncsi lennék, hogy ez egy alkalmazás vagy pedig úgy van összeszedve.

Üdv 

Új lennék még a blogon és észrevettem hogy mobil screen-ek is vannak igaz csak egy arra gondoltam hogy ne árválkodjon megmutatom az enyémet is. A telefon egy Sony Ericsson Xperia X8. 

xperia8k.jpg

 

szerintünk: (3,8/5)
szerintetek: (4/5)

Szólj hozzá!

Címkék: xperia8 go launcer

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr54639064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása