2012.07.12. 22:50 buffybot

Bár a blog címe "Mutasd az asztalod, megmondom ki vagy" lehetne akár az is: Mutasd az asztalod, titkold el ki vagy. :) Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem könnyítitek meg a dolgunkat. Kiraly96 hiába hívja fel a figyelmünket időről időre arra, hogy mi a blog eredeti szlogenje, ha a beküldött képekből egyszerűen lehetetlen kihámozni bármit is :)

A következő kép gazdájáról azért egy dolog lerí - mégpedig az elvágyódás egy ilyen helyre, amit -lévén, hogy magam is szegedi vagyok- meg tudok érteni, hiszen ha valaki ebben az országban, mi tudjuk mi az a forróság. :) 

Az asztal összhatása egy erős közepes, mivel egy ilyen szép színes háttérhez nem illik (szerintem) a halvány fehér ikonsor, továbbá... szóval... a windows gadgeteket be kellene tiltani... :D Ettől függetlenül mégis van benne valami ami miatt kellemes nézni.

Szia!
Ez egy Win. Xp, kicsit módosítva.
Túl sokat nem tudok róla írni.
Beszéljen a kép helyettem. :)
Üdv.: Zoli
asztala.jpg
szerintünk: (3/5)
szerintetek: (3/5)

5 komment

Címkék: xp gadget

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr144650846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porfogo 2012.07.13. 12:00:57

Szerintem meg nem kéne megszabni hogy ki milyen képet küldjön be ( az már nem lenne eredeti ) , ha nem tudunk meg semmit , akkor nem tudtunk meg semmit ! A szlogent eddig se értettem , most se értem , mert nem mindig van értelme . Mikor a készítők asztalt készítenek az általában spontán ötletekből fakad ..... és nem a ti elvárásotoknak fognak dolgozni .......

buffybot 2012.07.13. 13:17:21

@porfogo: Férleértesz. Pont ezaz, hogy nem igazán lehet megmondani, hogy ki milyen, akkor minek erőltessük ezt a szlogent. Na már most erre két megoldás van. Hagyjuk a fenébe ezt a megmondom ki vagy dolgot vagy pedig a készítők poénból elrejtenek infókat magukkal kapcsolatban. Ez nem elvárás, hanem lehetőség.

Tegnap belegondoltam, hogy az én asztalaim sem az egyéniségemet tükrözik hanem a praktikumot szolgálják a kényelmemet stb, éppen ezért el is beszélgettünk Kiraly96-tal de lépéseket még nem tervezünk tenni ezügyben.

Ja a másik meg az, hogy amit meg lehet állapítani az kb mindenkire igaz aki ide küld be.

porfogo 2012.07.15. 16:03:44

akkor tényleg félre értettelek .... de végső soron igazad van , am szerintem jól halad a blog , ha többen küldenének be az jó lenne .

buffybot 2012.07.15. 16:33:44

@porfogo: Köszönjük ha így gondolod :) igen jó lenne, dolgozunk is rajta, csak elég nehéz betörni a reklámpiacra :D a facebook az egy jó megoldás a népszerűsítésre, de egyikünknek sincs akkora ismerősi köre, hogy szélesebb körben is elterjedhessen, ezért is kérjük sokszor, hogy likeoljatok meg osszátok meg a dolgokat :) persze másban is gondolkodunk

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2012.07.16. 11:09:56

Igazából ugye a blog ötlete, jelmondata PaganMaga mester ötlete volt, ő gondolta ki.
Azóta csak tovább visszük a szellemiségét.

 
 
süti beállítások módosítása