2012.07.16. 01:04 buffybot

Nyertesünk, Csaba postafordultával válaszolt is tájékoztató levelünkre, és meg is határozta mi legyen az új pályázat témája. Írta, hogy esetleg szűkítsünk rajta, de ennek nem érezzük szükségességét, sőt feltételekkel sem szeretnénk benneteket traktálni. Továbbra is lehet photoshoppal készíteni az asztalt, és több munkával is lehet pályázni. 

Tehát a következő pályázatunk témája: Retro (vintage/retro irányzat, ami a 70-es 80-as (esetleg 90-es) éveket idézi)

Fix beküldési határidő nincs, néhány nappal előtte szólni fogunk. Fontos: Amennyiben az oldalon töltitek fel a képet kérjük, hogy a leírásban mindenképpen szerepeljen a [Retro pályázat] címke vagy valami utalás, és mindenképpen létező emailt adjatok meg, hogy fel tudjuk venni veletek a kapcsolatot ha szükséges.

Reméljük sokatokat megihlet ez a téma, jó munkát kívánunk!

(Aki ötletet szeretne meríteni az megteheti például Sunsetjoy retró játékokkal foglalkozó blogjában is IDE kattintva ;)  )

 

3 komment

Címkék: retro hír

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr834658913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2012.07.16. 10:54:42

Höhöhö.
Pusztuljak meg, ha rám hárul a témaválasztás, és nem ugyanezt választottam volna (a leírt nyilvánvaló okokból:)

kiraly96 2012.07.18. 22:58:13

Akkor gondolom készítesz is rá képet. Vagy tévedek??

 
 
süti beállítások módosítása