2012.07.24. 15:04 buffybot

Avernus Triad ezúttal a "grammar nazi" jelképpel lepett meg minket. Hát igen az internetes társadalomban központi téma a helyesírás. Vagyis hát... bár az lenne, merthogy aki ad a helyesírására azt szinte lenézik, ennek az apropója ez a kreatív "jelkép", de annak ellenére, hogy én is már megkaptam a plecsnit viccesnek tartom, ezzel a szöveggel meg pláne :) no de filozofikus mód OFF.

Megmondom őszintén ettől a képaránytól én hülyét kapok, de azért az összkép rendben van, mint ahogy azt már Avernustól megszokhattuk. Ha nagyon kötözködni akarnék akkor megjegyezném, hogy a minimális zöld és kék nem illik a képbe, de nem akarok. :) 

Egy kérdés: Nem leszel ingerült ettől a színtől?

Ave mindenki! Nagy hiány van asztalok terén, ezért küldök egyet :) Sok változás nincs egy korábbi küldeményem óta (Hentai), de talán érdekesnek találjátok... Avernus

grammerk.jpg

szerintünk: (4/5)
szerintetek: (5/5)

2 komment

Címkék: red grammar nazi

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr514675151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AvernusTriad 2012.07.25. 19:36:02

Nem leszek :) Csak a nagyon túlszínezett tarka képektől leszek ideges.

Egyébként mi bajod ezzel az oldalaránnyal?

buffybot 2012.07.25. 20:13:39

Sokkal arányosabbnak tartom a széles vásznat :)

 
 
süti beállítások módosítása