2012.07.30. 22:02 kiraly96

Ahogy láthattátok, mi is több mindent kipróbáltunk már. Köztük a fórumot is, melynek láthatóan nem volt nagy sikere. Most hozzátok fordulunk, hiszen a blog az olvasók miatt van. Eddig is fordulhattatok hozzánk, bár nem sokan tették, talán majd ez kicsit felbátorít mindenkit, hogy leírja azt amit gondol. Szóval csinálunk egy "közvélemény-kutatás". Itt leírhatsz mindent, amit a blogról gondolsz (a nyomdafestéket tűrje).

Mi a véleményed? Mit kéne máshogy csinálni? Milyen ötleteid vannak? és minden egyebet (persze csak a bloggal kapcsolatban).

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr264687628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

porfogo 2012.07.30. 22:58:28

Szerintem bővítsük ki a palettát :

Az alap asztal mutogatós rész ( a lényeg ) ugyan úgy üzemel , de egy jobb fórum motorral lehetne eszmecseréket fojtatni hátterekről , ranineteről stb... ( tudom hogy ez már a mostani fórumban is megvalósulhatna , de ez szerintem túl egyszerű , primitív környezet , kéne egy jobb , szebb fórum amibe az userek szívesebben írnak .)

A másik ötletem hogy csináljunk egy " warez " szerű börze topicot ( csak mi nem filmeket meg zenéket ha nem pl Rainmeter skineket dobálnánk be )

Ez most lehet hogy sok erőforrást igényelne ( kéne még pár admin ) , de én szívesen vállalnék néhány dolgot . Kérdés hogy van-e rá igény , mert ahogy a pályázatot elnézem rajtam meg még valakin kívül nem nagy a lelkesedés :(

kiraly96 2012.07.30. 23:11:59

A fórum lecserélésén mi is gondolkodtunk, bár arra jutottunk hogy egy üzenőfal kéne helyette. De egy másik fórum motor sem lenne rossz.

Rainmeteres cucc: Ez is szóba került már, bár még ez sem valósult meg.

Most még nem lesz új admin, mivel buffybot nem lesz elérhető pár napig és ezt azért vele is egyeztetni kell. De ha arra jutunk, hogy kell akkor mindenképpen szólunk ;) .

A pályázatra meg még van egy kép, csak az e-mailben érkezett és azokat nem számolja itt az oldalon.

A blog már élt jobb napokat is, most nincs túl sok látogató. De erre is van pár ötletünk, amit majd hamarosan ti is láthattok :)

Ui.: Örülök, hogy írtál :)

 
 
süti beállítások módosítása