2012.08.17. 21:20 buffybot

Először is elnézést szeretnék kérni mindenkitől amiért az elmúlt bő két hétben nem foglalkoztam a bloggal. Ez persze sokkal drámaibb tény lenne, ha kiraly96 nem lett volna itt, hogy tartsa a frontot. :) Eleinte nyaralás miatt nem tudtam blogolni, ezen a héten pedig a gépem gyengélkedik. De sebaj leporoltam a régi laptopot és ezentúl minden megy majd gőzerővel. :) Nemsoká elérkezünk az 1000. poszthoz, de előtte még lezárjuk a retro pályázatot. Az elmaradásom ledolgozását ezzel az asztallal kezdeném.

Alapvetően tetszik, de van néhány dolog, ami olimpiai szlenggel élve súlyos tizedeket von el a desktől.

Szerintem ez  inkább minimalista asztal mint sem, ezért nem igazán illenek oda az ikonok. Ezen kívül még egy dolog szemet szúrt, hogy a háttéren szereplő bábuk, kerek/gömbölyű formával rendelkeznek, a szövegbuborék megint csak, és a a betűstílus is kifejezetten kerek vonalakból állnak ezzel szemben a tálca ikonok meg szögletesek. Egy szó mint száz a két dolog nálam nagyon nem passzol össze.

Ennek ellenére mint mondtam összességében tetszik a téma, főleg akkor ha a szövegbuborékokat a beküldő utólag szerkesztette oda, a skin pedig saját készítésű. 

kicsi.jpg

szerintünk: (3,5/5)
szerintetek: (2,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: minimal matrjoska

A bejegyzés trackback címe:

https://asztal.blog.hu/api/trackback/id/tr614718026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

 
 
süti beállítások módosítása